kompetansesenter for muskel og skjelettlidelser,
hodepine og nevrologi
Nevrolog Monica Drottning-Rønne
Optimal helse for å leve det gode liv !
Mange med skjelett og muskelplager har hovedutfordringer knyttet til nakke-, rygg- og skulderregionene. Plagene kan ha utgangspunkt i prolapser, nakkesleng, leddsykdom. Mange har gått lenge med smerter og nedsatt bevegelighet uten å få den oppfølgingen de trenger. Kroniske smerter og nedsatt bevegelighet forringer livskvaliteten som igjen kan føre til redusert sosial omgang og uteblivelse fra arbeidslivet.

Mange med skjelett og muskelplager har hovedutfordringer knyttet til nakke-, rygg- og skulderregionene. Plagene kan ha utgangspunkt i prolapser, nakkesleng, leddsykdom, stress eller feil arbeidsstilliger. Mange har gått lenge med smerter og nedsatt bevegelighet uten å få den oppfølgingen de trenger. Kroniske smerter og nedsatt bevegelighet
forringer livskvaliteten som igjen kan føre til redusert sosial omgang og uteblivelse fra arbeidslivet.

Flerfaglig kompetansesenter for muskelskjelett lidelser, hodepine og nevrologi.
Våre tjenester
Hodepine og kortpust hos idrettsbarn kan behandles helt bort.
Barn og ungdom som driver aktiv idrett får ofte låsninger i brystryggen som gir smerter, kortpust og hodepine. Et feil fall i skibakken, en hard ball i pannen, stup over sykkel eller gjentatt skyting med utrent skulder kan være nok.  Dette kan bli så plagsomt at de velger å slutte med idrett og det kan gå utover skolearbeidet. Slike låsninger er raskt å behandle og med enkle øvelser blir de ofte borte for alltid. Skjevheter i fot og rygg kan ligge bak og bør ofte behandles med egnete ortopediske hjelpemidler. En benlendeforskjell forplanter seg til rygg og gir sårbarhet for slike plager. MED Oslo har erfaren ortopediteknikker som spesialdesigner innleggsåler i team med behandlerne. Ubehandlet virker ryggplagene som triggere for migrene som finnes hos 10% av alle barn. De skal ha et eget behandlingsopplegg.

Ved MED Oslo starter utredning og behandling fra første dag. Teamet består vanligvis av nevrolog eller lege med spesialkompetanse og kiropraktor først, deretter tas andre terapeuter inn etter behov.
Kiropraktor Kjell Braathen behandler barn og unge
Majorstuhuset, Valkyriegaten 8, 0366 Oslo
time@medoslo.no
Opphavsrett | Konfidensialitet  | Webmaster
Hjem | Våre tjenester | Våre behandlere | Om MedOslo | Kontakt oss
Tilrettelagt av: